Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejárati ajtók

 Bejárati ajtók széles választéka

 Elérhetőségünk: +3630/552-8619    
                            
               
 
E-mail: postmester@ablak-ajto-csere.hu

 

Bejárati ajtók Budapest

A lakásokban és a boltokban található bejárati ajtók zöme nem rendelkeznek biztonsági paraméterekkel. Egy ajtó biztonsági szintje sok apró elemekből áll, ezeknek az elemeknek az összessége, egymással kapcsolata határozzák meg a biztonsági fokozatát.
A biztonsági ajtót egy független biztonságtechnikai cég vizsgálja, ott meghatározzák az ajtó biztonsági szintjét. Ugyanazon MABISZ kategóriájú ajtók betöréséhez (a gyártótól függetlenül) ugyanaz az idő és ügyesség kell, bármennyire nehéz az ajtólap vagy vastag a lemez stb...
Biztonságilag az ajtóink megfelelnek a MSZ ENV 1627-1630, 3. osztályú biztonsági szintnek.
Cégünk garantálja, hogy az ajtókban található összes alkatrész, zárszerkezet és betét ellenőrzött minőségű, az utánpótlásuk biztosított.

- Ajtótok külmérete: 95*205, 86*205 cm.
- Az ajtó anyaga: Magas minőségű laminált acéllemez.
- Ajtólap vastagsága: 70 mm, töltése: kőzetgyapot.
- Zárak: 2 darab zár, EN1303, 3. MABISZ besorolású "henger"zárbetéttel.
- A főzár 11 ponton, a másodzár 3 ponton reteszel.
- Súlya: 65 kg.
- Pántolás: 4 db. tokba sülyesztett, állítható csapágyas pántok.
- Kulcsok: záranként 5 db. lezárt fúrtkulcs (+ 3 db szerelőkulcs).
- Kilincsek: felhúzható (gyorszáráshoz) és lenyomható, strapabíró, formatervezett.
- További tartozékok: kitekintő, LED a kilincsen, küszöb.
- Az ajtót nagymértékű hőszigetelés, hangszigetelés, mechanikai ellenállóság jellemzi.
- Belső, kulcs nélküli gyorszáró retesz.
- Különleges kényelmi funkció: Csak nálunk kapható kulcs nélkül működtethető főzár. 

A kilincs felhúzásával, egy mozdulattal be lehet zárni a főzárat, mely 11 ponton reteszel. 

A belsõ kilincs lenyomásával, ki lehet nyitni bezárt ajtót (kívülről ezt a műveletet természetesen nem lehet elvégezni). A zárt ajtót kívülről csak kulccsal lehet kinyitni.

 

 Elérhetőségünk: +3630/552-8619    
                            
               
 
E-mail: postmester@ablak-ajto-csere.hu

 
 
 
 
 
 
 

postmester@ablak-ajto-csere.hu

Nyilaszarok Otthona

 

 

Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtók egyedi igények szerint. Tudjuk készíteni, alak, méret, szín, nyitásirány stb. szempontjából optimálisan. Bejárati ajtó olcsón, hogy maximálisan ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek.

 

  • Tartozékok:
  • -fehér bejárati ajtókilincs, biztonsági zárbetét.
  • -Szerkezeti vastagság: 5 légkamrás (hőszigetelési értéke: K=1,2 W/m2)
  • -2,8 mm falvastagságú műanyag profil, tokban és szárnyban 1,5 mm-es acél merevítéssel, sarokmerevítés nélkül! 68 vagy 78 mm-es beépítési mélységgel.
  • -Vasalat: alap esetben 5 pontos, gombafejes ajtózárral, 3 db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas ,hő-hídmentes, alumínium küszöbbel.
  • -Üvegezés: üveges panelek esetében az üvegszerkezet 4-12-4 mindkét oldalon katedrál üveggel., az üvegek között argongázzal kitöltve . Az alap üveg a csincsilla, de választható más üveggel is: gríz, felhő, fatörzs, delta...

 

  • -Felület: a szerkezetek alapszíne a selyemfényű fehér (RAL 9016) ,de választható több  féle színben is. 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 Elérhetőségünk: +3630/552-8619    
                            
               
 
E-mail: postmester@ablak-ajto-csere.hu

 
 
    E-MAIL: nyilaszarokotthona@gmail.com   
 
 
 
 
    YOUTUBE:      Nyílászárók Otthona - YouTube

       

                       Hozza meg a helyes döntést, hiszen nem pár ezer forintos beruházásba kezd!

            Minőségi termékek            Rendkívüli ajánlatok             Stresszmentes ügyintézés

 

Ajándék, meglepetés, öröm gyermekeinknek és párunknak, családtagjainknak. Micsoda boldogságérzés, mikor szembesülnek a változás nagy látványával, tapasztalhatják előnyeit és ezt az érzést Ön is átélheti könnyedén! Az ingatlan értékét is megnöveli azon kívül, hogy elégedett önmagával a döntést, változást illetően, miközben komfortosabban érzi magát otthonában! Energetikailag is csökkent rezsiköltségén, ami azonnal észrevehető a sárga csekkeken, Tapasztalja meg Ön és családja az előnyösségét a választott termékeknél.

postmester@ablak-ajto-csere.hu

A kiemelkedően jó hangszigetelésű üvegeknek köszönhetően a kelletlen, nem kívánt zajoktól elköszönhetünk! Szomszédaink, az autósok és egyéb más zajok bejutása ellen véd, ha teljes csendre vágynánk, mindezek mellett a biztonságérzést is növeli a masszív szerkezeti felépítésnek (dupla rétegű üvegezés, átlagosan 6 ponton záródó, német gyártású, premium vasalatrendszer) köszönhetően.

Nyílászáróink csak A+ osztályúak, ennek köszönhetően UV állóak. A napsugarak és egyéb más környezeti hatásoktól sem kell többet tartania, további javítással sem kell számolnia és az argon gázzal töltött üvegnek köszönhetően párásodástól is mentesek vagyunk! 20 év gyártói garancia önmagáért beszél, hiszen 1997 óta működik gyártónk, ahonnan bizalmas rendeléseinket mind a mai napig adjuk le kedves ügyfeleinknek probléma nélkül!

postmester@ablak-ajto-csere.hu

Hosszú évtizedeket bizonyított termékek, megfizethető áron!!

Nagy mennyiségű megrendeléseinknek köszönhetően ügyfeleinknek prémium minőségű anyagokból összeállított, személyre szabott profilokat tudunk biztosítani.

Befektetett pénzét megfontoltan és átgondoltan használja fel jó időben! Igénybe veheti az állam által nyújtott lakáscélú támogatásokat még a kiemelkedően magas árnövekedés bekövetkezte előtt!!

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét a tájékozódásra még a megrendelés előtt, kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, mert mi a rendelkezésére állunk! Kérjen egyedi, személyre szabott ajánlatot DÍJMENTESEN!

Sajnos többször is előfordult, hogy 2 éves nyílászárókat is cseréltetnek cégünkkel, aminek oka, hogy nem megfelelő minőségű nyílászáró mellett döntöttek vagy akár a beépítés minősége is ronthatja a nyílászáró minőségét, ami visszafordíthatatlan az eldeformálódottan beépített tok miatt!

Befektetés vagy próba? 

 

 

 

 Elérhetőségünk: +3630/552-8619    
                            
               
 
E-mail: postmester@ablak-ajto-csere.hu